2014. december 7., vasárnap

Az első tárcavarró foglalkozás

Tudom, már 3 hete volt, és jövő vasárnap már itt a következő, de csak most jutottam odáig, hogy én is megírjam a bejegyzést az első workshop-ról.

A fotókat köszönöm Zitának ( Zóra praktikái ) és Modesztának (Modest home and garden) , nekem nem volt időm kattintgatni. :)

Ha kedvet kaptál, szeretnél válogatni az alapanyagaim között és készíteni egy tárcát a mi segítségünkkel, ne habozz jelentkezni a következő foglalkozásra!
Katt ide: Információk a tárca varró foglalkozásról


A helyszínt biztosította Solymáron a Mosolygó, fejlesztő központ és közösségi tér. Nagyszerű szakemberek segítenek itt mindenben, ami a gyermekek fejlesztésében fontos lehet és helyet adnak kézműves foglalkozásoknak is.

Igyekeztük megteremteni a hangulatot a varráshoz. :)Antik és külföldi csipkéimet, szőtteseimet és designer anyagaimat is magammal vittem, hogy szabadon lehessen válogatni közöttük.
Ezt a kis házikót Anditól kaptam, egy mérőszalagot rejt magában. Imádom! :)Fém kereteket, alkatrészeket, közbéléseket mind-mind Fabtextil.hu biztosította.Egy kis teázás, sütizés, ráhangolódás után, igyekeztem rövidre fogni az elméleti ismertetőt, hogy gyorsan bele is fogjunk a varrásba.


Az üres asztalokat hamar ellepték az anyagok, csipkék. :)Szorgos kezek és jó hangulat:Ha valaki nem volt jártas a varrógép használatában, szívesen segítettünk ebben is. Az én segítségemre pedig Szilvi volt :)


A kezdeti nehézségek után, mindenki belejött a "keretbe varrás"-ba is.


Íme az elkészült alkotások, gyönyörűek egytől egyig, pedig mindenkinek élete első tárcája volt.

Én is kaptam ajándékokat, Modesztától egy naptárat, Ancsától finom házi lekvárokat,

Bettitől ( Bettidiy ) ezt a hímzett szívet:


Nóritól ezt a jégszívet, aminek elkészítését Bardócz Évitől tanulta.


Zitától (Zóra praktikái) pedig ezt a hintalovat, ami még festésre vár. :)

Nagyon boldog vagyok, hogy mind eljöttetek és velünk töltöttétek a vasárnapotokat.
Várom már nagyon december 14-ét, amikor egy újabb csapatot láthatunk vendégül. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése